Afşin Şehit Bünyamin Topaktaş Anaokulu
Dedebaba Mahallesi, Şehit Astsubay Kemal Bıçak Sokak, No6

VİZYON

Geleceğe umutla bakabilen, yaratıcı, kişiliği sevgi ile yoğrulmuş, Atatürkçülüğü benimseyen, analiz ve sentez yapabilen, bilinçli, umutlu ve güzel ahlaklı çocuklar yetiştirebilmek için okul öncesi eğitim programımızın ışığı doğrultusunda eğitim vermek, alanında uzman kişilerin hazırlayıp sunduğu eğitim seminerleri ve drama çalışmaları ile çocuklarımızın gelişim alanlarını desteklemek. Okul öncesi eğitimde; topluma örnek bir kurum olarak geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın ve onları bize emanet eden ebeveynler adına kaliteli hizmet vermek.

MİSYON

Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı; Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; vatanını, milletini, bayrağını seven ve daima yüceltmeye çalışan kişiler olarak yetiştirmek ve Okul Öncesi Eğitimde; koşulsuz sevgi ile beklentilerin hep önünde, kalitesi ile örnek gösterilen lider bir kurum olmak.

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim

Sabah...:(07:20 - 12:20)... Öğle......:(12-20 - 17:20)...

Özel Servis